93 351 41 38

Sistema d'Alarma AJAX

Som distribuïdors i instal·ladors del nou sistema AJAX, amb tecnologia avançada per crear el sistema de seguretat més segur i elegant per a vostè.

El sistema d'alarma Ajax disposa de tot el que necessites per protegir la teva LLAR.

Sensors amb la tecnologia més avançada controlen el movimient interior, mentre la central d'alarma els conecta amb el món exterior.

Una amplia varietat de dispositius de gran abast sense fils estan disponibles en el sistema AJAX, millorant la protecció del Kit d'Inici.

Sistema anti-intrusión

Fabricació

Fabricada amb components i tecnologia de màxima qualitat i altes prestacions.

La central AJAX ha estat dissenyada amb cura, amb els millors components disponibles i combinats en un cos fi i elegant.

Això permet a Ajax oferir una qualitat sense igual en l'aspecte de rendiment i seguretat.

Tecnología

Tecnología

Tecnologia de comunicació sense fils de darrera generació.

La tecnologia de comunicació sense fils del sistema d'alarma AJAX és de màxima confiança, conecta detectors i dispositius fins 2.000 metres de distancia de la central, i realitza tests en intervals de 12 segons para monitorar l'estat del seu sistema.

El senyal està protegit mitjançant xifrat i autenticació de “rolling code”. Ajax canviarà la freqüència i li notificarà en cas de fallada del senyal. Fins i tot en cas d'una fallada de la xarxa, el sistema el mantindrà actualitzat fent servir el seu algoritme DeliverAnyway.

Conexión

Conexión

Sempre connectat fins i tot amb connexions pobres d'Internet

Sabem que la connexió a Internet d'alta velocitat pot ser complicada en alguns llocs. És per això que el sistema d'alarma Ajax garantitza la seguretat i el control del sistema, fins i tot en les ubicacions més remotes amb connexions molt dolentes.

El nostre protocol IoT és molt compacte i funciona a una velocitat GPRS de només 0,5 kbit / seg.

Usem la tecnologia més avançada per garantir el grau més alt de seguretat.

Sobre NAS

Usem la tecnología més avançada per garantir el grau més alt de seguretat.

On som

D. Ronda Ramon Otero Pedrayo, 36 Local 3
08860 Castelldefels (Barcelona)
T. 93 351 41 38
F. 93 636 35 65
E. info@nas.cat

Legalització

La nostra instal·lacions de sistemes de seguretat són legalitzades per la DSGC (Direcció General de Seguretat Ciutadana), amb el nombre d'homologació REESC 2013/005. En l'apartat de sistemes de detecció incendis som empresa autoritzada i inscrita en el registre d'agents de la seguretat industrial RASIC 005003661.

Central Receptora d'Alarmes