93 351 41 38

Solucions per a particulars

No només som experts en seguretat per a empreses. També tenim una àmplia oferta per garantir la protecció i la seguretat als particulars.

Alarmas hogar

Alarmes llar

Sistemes d'alarmes destinades a la protecció d'habitatges unifamiliars, apartaments, pisos, segones residències, etc., permetent la integració de la detecció dels intrusos amb l'enviament de senyals d'emergència (foc, atracament, coacció, alarma mèdica per a persones malaltes, o amb algun tipus de discapacitat temporal o permanent, etc,…)
Permeti que les seves mascotes caminin lliures sense activar l'alarma alhora que manté allunyats als intrusos ja que disposem de la tecnologia més avançada, capaç d'integrar tots dos tipus de presència.

Seguridad perimetral-Detección exterior

Seguretat perimetral-Detecció exterior

Un sistema d'alarma exterior (perimetral), basat en detectors volumètrics exteriors crea un espai de seguretat al voltant de la casa, que detecta el lladre en el moment d'entrar en el nostre jardí/terrassa abans d'arribar a alguna entrada de la casa.
Els detectors volumètrics exteriors tipus Outsmart, Watchout i uns altres, són dissenyats per a condicions climatològiques extremes (pluja, neu, sol, calamarsa) i ignoren als petits animals.
El gran avantatge dels detectors exteriors sobre els interiors és que permeten als residents de la casa a romandre dins de la casa, moure's, obrir les vendes sense el risc de fer saltar l'alarma i tot això mentre estan protegits pels detectors exteriors de qualsevol lladre.

Usem la tecnologia més avançada per garantir el grau més alt de seguretat.

Sobre NAS

Usem la tecnología més avançada per garantir el grau més alt de seguretat.

On som

D. Ronda Ramon Otero Pedrayo, 36 Local 3
08860 Castelldefels (Barcelona)
T. 93 351 41 38
F. 93 636 35 65
E. info@nas.cat

Legalització

La nostra instal·lacions de sistemes de seguretat són legalitzades per la DSGC (Direcció General de Seguretat Ciutadana), amb el nombre d'homologació REESC 2013/005. En l'apartat de sistemes de detecció incendis som empresa autoritzada i inscrita en el registre d'agents de la seguretat industrial RASIC 005003661.

Central Receptora d'Alarmes