93 351 41 38

Solucions per a empreses

Anàlisi de riscos, disseny i implantació de sistemes de seguretat adaptats a les necessitats de cada empresa.

Videovigilancia

Videovigilància

Sistemes de videovigilància amb possibilitat de connexió a CRA (Central Receptora d'Alarmes). Els sistemes de videovigilància permeten veure les càmeres en qualsevol moment i des de qualsevol lloc i en cas d'incidència la CRA visualitza les imatges i permet una actuació més ràpida i eficaç per part de la policia.

Sistema anti-intrusión

Sistema anti-intrusió

Els Sistemes d'Alarma de Seguretat anti-intrusió per a empreses es dissenyen per proporcionar la màxima seguretat i protecció per a la seva empresa. Per a això utilitzem les més avançades tecnologies, que afavoreixen un disseny del sistema de seguretat en el qual el nostre principal objectiu és garantir la màxima seguretat de la seva empresa.

Una avaluació prèvia de riscos determinarà l'alarma més correcta a les seves necessitats:

  • Alarmes grau 2 i alarmes grau 3 segons normativa per cobrir les necessitats actuals de seguretat en les empreses.
  • Alarmes amb videoverificació, sistemes cablejats, triple comunicació amb Central Receptora d'Alarmes, i seguretat total davant inhibidors. Independentment del tipus de negoci, resulta vital establir el nivell correcte de protecció per als béns i persones. Després de tot el risc sempre existeix i el nostre objectiu és minimitzar-ho...
Control de Acceso

Control d'Accés

La funció principal que aporta aquest sistema és restringir l'accés a àrees específiques de l'empresa per a persones no autoritzades. A més de tenir un control d'entrades de persones en la seva empresa. Cada vegada més es fa necessari controlar, gestionar i monitorizar els moviments tant de persones, com vehicles que transiten per les nostres instal·lacions.

És per això que posem a la disposició dels nostres clients sistemes de control d'accés per a la protecció de les zones de major risc.
Disposem de terminals que s'adapten a tot tipus de tecnologia: proximitat, banda magnètica, mans lliures, biomètrics…

Sistema de detección de incendios

Sistema de detecció d'incendis

Un dels majors perills als quals ens enfrontem en una pime són els incendis, les pèrdues són incalculables, per tant, disposar d'un bon sistema de detecció d'incendis és fonamental. A NAS Seguretat implantem sistemes de protecció contra incendis.

Video análisis

Video análisis

Aquest sistema permet la detecció d'intrusió en instal·lacions perimetrals a través de les imatges de les càmeres de CCTV. Permet l'enregistrament continu o per esdeveniment i l'accés remot en temps real a les seves càmeres a través d'internet.

Usem la tecnologia més avançada per garantir el grau més alt de seguretat.

Sobre NAS

Usem la tecnología més avançada per garantir el grau més alt de seguretat.

On som

D. Ronda Ramon Otero Pedrayo, 36 Local 3
08860 Castelldefels (Barcelona)
T. 93 351 41 38
F. 93 636 35 65
E. info@nas.cat

Legalització

La nostra instal·lacions de sistemes de seguretat són legalitzades per la DSGC (Direcció General de Seguretat Ciutadana), amb el nombre d'homologació REESC 2013/005. En l'apartat de sistemes de detecció incendis som empresa autoritzada i inscrita en el registre d'agents de la seguretat industrial RASIC 005003661.

Central Receptora d'Alarmes