93 351 41 38

Solucions per a comerços

Solucions de seguretat combinades per oferir major seguretat en comerços. Tenim la solució per a cada tipus de negoci.

Intrusión

Intrusió

Sistemes de seguretat anti-intrussió amb connexió a Centre Receptor d'Alarmes (CRA), senyals de robatori, senyal de pànic o *pulsadores d'atracament, són alguns dels sistemes que oferim per a la seguretat del seu comerç.

Antihurto

Antifurt

Sistema antifurt amb gran varietat de dissenys d'antenes i etiquetes per a tot tipus d'articles. Disposem d'equips per a petites i mitges instal·lacions.

Control de Acceso

Videovigilància

Alarmes de seguretat dissenyades per a les necessitats del comerç. Oferim una àmplia gamma de possibilitats en diferents tecnologies, IP, analògic, etc., amb possibilitat de realitzar desenvolupament a mesura.

Contador de personas

Comptador de persones

Oferim sistemes de comptatge d'afluència i coneixement estadístic de trànsit i tendències. Comptador de persones i estimador d'afluències per a tot tipus d'establiments oberts al públic.

Usem la tecnologia més avançada per garantir el grau més alt de seguretat.

Sobre NAS

Usem la tecnología més avançada per garantir el grau més alt de seguretat.

On som

D. Ronda Ramon Otero Pedrayo, 36 Local 3
08860 Castelldefels (Barcelona)
T. 93 351 41 38
F. 93 636 35 65
E. info@nas.cat

Legalització

La nostra instal·lacions de sistemes de seguretat són legalitzades per la DSGC (Direcció General de Seguretat Ciutadana), amb el nombre d'homologació REESC 2013/005. En l'apartat de sistemes de detecció incendis som empresa autoritzada i inscrita en el registre d'agents de la seguretat industrial RASIC 005003661.

Central Receptora d'Alarmes