93 351 41 38

NAS Seguretat&Telecomunicacions

Oficinas de NAS

La nostra empresa

Solucions integrals de seguretat

A NAS Seguretat&Telecomunicacions som especialistes en la realització, execució i assessorament en projectes de sistemes d'alta seguretat. Usem la tecnologia més avançada per garantir el grau més alt de seguretat.

Resposta ràpida i experimentada

El nostre departament tècnic, que està en contínua formació, posseeix una dilatada experiència en el sector, la qual cosa ens permet garantir un servei i un assessorament tècnic de qualitat. Gran part del nostre èxit es deu a l'excel·lent d'aquest equip humà que forma NAS Seguretat&Telecomunicacions.

Projectes a mesura i comptant amb l'última tecnologia

Oferim solucions integrals de seguretat per a l'empresa, i específiques per a comerços i la llar.

Minimitzem els riscos i rendibilitzem la inversió

Rapidesa, ordre, rigor i autoexigència són alguns dels factors que intervenen en cada projecte que realitzem, després de més de 18 anys realitzant instal·lacions en grans i en mitjos projectes. Podem escometre amb garanties qualsevol tipus de treball, perquè en NAS Seguretat&Telecomunicacions.

Interior de NAS

Els nostres valors

Proximitat

En la nostra metodologia de treball, valorem la proximitat amb els nostres clients, la qual cosa ens permet donar un tracte familiar i de confiança, que és fonamental a l'hora de plantejar un sistema de seguretat.

Transparència

Els nostres contractes no tenen lletra petita, i els nostres pressupostos són el més clars possibles.

Confiança

El nostre millor eina de venda es basa en la recomanació dels nostres propis clients, que donen fe de la nostra qualitat i servei ofert.

Serietat

Tots els sistemes que instal·lem estan totalment garantits, tant en clients com en les nostres pròpies instal·lacions, oferint així una garantia absoluta.

Usem la tecnologia més avançada per garantir el grau més alt de seguretat.

Sobre NAS

Usem la tecnología més avançada per garantir el grau més alt de seguretat.

On som

D. Ronda Ramon Otero Pedrayo, 36 Local 3
08860 Castelldefels (Barcelona)
T. 93 351 41 38
F. 93 636 35 65
E. info@nas.cat

Legalització

La nostra instal·lacions de sistemes de seguretat són legalitzades per la DSGC (Direcció General de Seguretat Ciutadana), amb el nombre d'homologació REESC 2013/005. En l'apartat de sistemes de detecció incendis som empresa autoritzada i inscrita en el registre d'agents de la seguretat industrial RASIC 005003661.

Central Receptora d'Alarmes